Nog 1 nachtje slapen…

En dan zitten we al in het vliegtuig! Spannend nu het zo snel dichtbij komt. We hebben alles geregeld (denken we…). Appartement onderverhuurd, spullen gepakt, tickets op zak… De eerste bestemming is Venezuela, dus dat is wel spannend. Even een beetje wakker blijven na de lange vliegreis zodat we niet meteen op dag 1 al onze spullen kwijt zijn. Als we goed aan zijn gekomen op de prachtige stranden van Venezuela dan laten we nog wel wat horen!

groetjes Ka & Luuk

 

 

Wat zullen we ons dakterras missen! 😉

18 thoughts on “Nog 1 nachtje slapen…

  1. lieve kaat en luuk,
    ik denk dat jullie inmiddels aangekomen zijn daar. jullie hebben het precies goed uitgemikt want hier is de herfst nu echt begonnen! veel plezier met alles en ik ben benieuwd naar alle avonturen!
    kus marjolein.

  2. De reis is helemaal goed gegaan! We hebben Caracas overleefd en zitten nu in Cumana, bij mooie stranden. Lekker over de markt geslenterd en sapjes gedronken. Lekker zonnetje hier! Goed bijgekomen van de reis en nemen zo de boot naar een schiereiland om een arepa met kaas en rum te nemen 😉
    Ciao! Karin en Luuk

  3. Lieve Karin en Luuk,

    Het is feest vandaag!!!!!
    Luuk is alweer een jaartje ouder en wijzer geworden.
    Jullie zullen wel genieten met een mooie omgeving,
    een drankje en een zonnetje.
    Liefs van Marijke

  4. Ha Karin en Luuk,

    Hoe is het daar? Goed om te lezen dat jullie al lekker aan het genieten zijn. Karin: ik mis je wel bij KP! < jij ons waarschijnlijk niet 😉 Groot gelijk! Genietse!

    Groetjes, Sandra

  5. Hey Karin en Luuk, wat fijn dat alles goed gaat. Zo te lezen hebben jullie al veel gedaan, gezien en meegemaakt, en leuke foto’ s!!!Liefs xXx

  6. Hoi Karin en Luuk
    Wat een prachtig verslag van het eerste onderdeel van jullie avontuur.
    Toch wel blij te horen dat jullie Venezuela achter jullie hebben gelaten.
    Nu maar genieten van Colombia.
    Wij houden ons hier bezig met het winterklaar maken van de tuin, lootjestrekken voor sinterklaas en de kerstspullen staan al in veel winkels uitgestald.
    Heel veel liefs en doe voorzichtig
    Toos

Leave a Reply

Your email address will not be published.